ARGANO sėklų aliejus

14.00 

Tūris 10 ml

Turime

Argano aliejus spaudžiamas šalto spaudimo būdu iš sėklų (branduoliukų), kurios yra argano medžio vaisių kauliukuose. Argano medis, arba kaip jį dar vadina, – geležinis medis, auga tik Maroke, o argano aliejus laikomas vienu iš brangiausių ir rečiausių augalinių aliejų pasaulyje. Ypatingos argano aliejaus savybės – aukso geltonumo spalva, kartais pereinanti į sodriai raudoną spalvą, ir riešutų kvapas. Aliejaus skonis primena moliūgo sėklų masę, tik yra truputį aštresnis.

Argano aliejus, kaip ir dauguma augalinių aliejų, pasižymi didele vitamino E ir vitamino F (nesočiųjų riebiųjų rūgščių) koncentracija. Nuo senovės iki pat šių dienų šis aliejus naudojamas gydomaisias, kosmetiniais ir maistiniais tikslais.

Kosmetinės argano aliejaus savybės ir jo poveikis odai:

Pagrindinis argano aliejaus poveikis veido odai – drėkinti ir maitinti. Jis ypač tinka sausai veido odai. Reguliariai naudojant šį aliejų, oda nebeišsausėja, oda nebešerpetoja, nebėra odos tempimo pojūčio. Argano aliejus puikiai drėkina odą, pamaitindamas ją būtiniausiomis maistingomis medžiagomis.

Argano aliejus pasižymi regeneruojančiomis, tonizuojančiomis ir jauninančiomis savybėmis, todėl jį galima naudoti raukšlėtos, vystančios ir suglebusios odos priežiūrai. Tuo atveju aliejaus poveikis bus nukreiptas į raukšlių lyginimą, odos elastingumo padidinimą, užkertant kelią odos senėjimo procesams. Aliejus taip pat puikiai tinka jautriai ir švelniai paakių odos priežiūrai.

Argano aliejaus poveikis labai įvairiapusis. Šalia to, kad jis tinka vystančios ir sausos odos priežiūrai, argano aliejumi gydomi jaunatviniai spuogai, o taip pat gerinama probleminės odos būklė. Tai galima paaiškinti tuo, kad argano aliejus pasižymi antiuždegiminėmis savybėmis, o spuogai, kaip žinoma, yra uždegiminio proceso odos paviršiuje padarinys.

Argano aliejus taip pat pasižymi raminančiomis, regeneruojančiomis ir gydančiosiomis savybėmis, jis naudojamas žaizdų, sumušimų ir kitų odos pakenkimų gydymui. Argano aliejus lygina randus, atsiradusius po įvairių odos pakenkimų – žaizdų, randų, sumušimų ir kt.

Prieš įsigyjant argano aliejų, reikia žinoti, kokiu tikslu jis perkamas – gydymui ar kosmetiniams tikslams.

Perkant argano aliejų gydymo tikslais, pavyzdžiui prieš plaukų slinkimą, mimikos raukšlių profilaktikai, odos raminimui po persikaitinimo saulėje ar norint apsaugoti odą šaltuoju metų laiku, galime būti tikri dėl jo efektyvumo.

Prieš perkant aliejų, būtina atidžiai susipažinti su jo sudėtimi. Jei sudėtyje matome tokius komponentus, kaip Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Cyclomethicone, tokį aliejų galime naudoti tik šukuosenos formavimui. Reiktų atkreipti dėmesį ir į aliejaus kvapą. Argano aliejus neturi stipriai išreikšto kvapo – tai neįkyrus, sunkiai nusakomas savotiškas kvapas, kartais su rūgštiniu atspalviu. Jei argano aliejus turi stiprų gėlių aromatą, reiškia, jo sudėtyje gausu cheminių priedų.

Argano aliejuje gali būti tik iki 20 proc. priemaišų – dažniausiai tai būna migdolų aliejus. Tokį aliejų drąsiai galima naudoti gydomaisiais ir kosmetiniais tikslais.

Produktas notifikuotas Cosmetic Products Notification Portal, Nr.1637858, pagal ES reglamentą EB Nr.1223/2009

Gamintojas

CHAMOS Co., Ltd., P.Korėja

Kompanija Chamos Cosmetic Co. Ltd.  įkurta 1992 metais. Chamos Cosmetic Co. Ltd   yra kompanija, kuri specializuojasi kosmetikos gaminių gamyboje.

Šios kompanijos kosmetikos produktai yra gaminami iš labiausiai odai tinkančių ingredientų.

Pabrėždami mintį „grįžkime prie natūralių dalykų“, kompanija Chamos Cosmetic Co. Ltd siekia gaminti ekologiškus kosmetikos produktus,  kurie yra saugūs ir efektyvūs.

Chamos Cosmetic Co. Ltd –  naujos eros kosmetikos lyderiai!

Visi Chamos Cosmetic Co. Ltd gaminiai yra gaminami Korėjoje, laikantis ISO9001 standartų.

Sudėtis

100 % Argania Spinosa Kernel oil

Naudojimas

Argano aliejaus naudojimas veido odos priežiūroje: argano aliejų veido priežiūrai galima naudoti kaip ir kitus augalinius aliejus. Tai reiškia, kad jį galima tepti ant veido gryną arba maišyti su veido kremu. Paprasčiausias tokio maišymo būdas – užtepti ant veido kremą, o po to – aliejų. Tada masę tolygiai paskirstyti ant veido. Tokiu pat būdu galima naudoti argano aliejų paakių srityje.

Pirkdami argano aliejų gydomaisiais tikslais, atminkite, jog norint pasiekti rezultatų, jį reikia naudoti nuolat ilgesnį laiko tarpą. Nereiktų painioti argano aliejaus poveikio su kitų kosmetinių aliejų poveikiu, kadangi jų sudėtyje dažniausiai būna silikono, kuris suteikia greitą ir iš karto pastebimą efektą, pvz., blizgesį ir purumą plaukams. Gamtinės gydomosios argano aliejaus savybės yra neabejotinai ypatingos, tik norint pasiekti rezultato, prireiks laiko ir trupučio Jūsų pastangų!

Atsiliepimai


Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “ARGANO sėklų aliejus”

penki − penki =

Pristatymas Lietuvoje:

Užsakymai siunčiami LP Express kurjeriu arba per LP Express paštomatą

Pristatymo kaina — EUR 1

Tarptautinis pristatymas:

Užsakymai į užsienį siunčiami Lietuvos pašto registruota siunta

Siuntimas, nepriklausomai nuo užsakymo sumos, kainuoja 4 Eur

Prekes siunčiame tik gavę apmokėjimą